kolmapäev, 22. veebruar 2012

Sõpruse pst. Hüperrimi

Tallinna Sõpruse pst. Hüperrimis pole võrreldes "Prisma" keti poodidega (võrdluseks toodud Mustika "Prisma") järgmisi asju:
* Nööppatareisid;
* Magusaid kõrsikuid (neid häid Eesti omi);
* Lagritsakomme (vähegi mõistlikus valikus).

Rimi pole küll kohustatud kõike seda müüma, sest neil on müügis asju, mida ainult sealt saab. Headest omadustest välja tuues peatub näiteks ühistransport (vähemalt ühel suunal) ka peaaegu et ukse ees. Kui 20.02.2012 poes käisin, oli "Kirde" saia kampaaniahind ainult 32 senti :-).

Pläkk
Peale selle ei olnud juur- ja puuviljade ning kaalukommide juures näha kaalusid. Ainuke töösolev kaal oli kaalupähklite ja kuivatatud puuviljade juures. Nende ning juur- ja puuviljade ning kaalukommide vahel oli mitukümmend meetrit kõndimist. Kui ma sooviks mingi kindla kaaluga kaalukaupa, siis ei ole võimalik kuidagi kontrollida :/

Hinnakontrolli terminali polnud ka märgata.

Kuigi Mustika "Prismas" on müügil nööppatareid, siis neid, mida soovisin, pole (eks mõnes teises poes ikka on), aga muidu on sealne valik täitsa hea.

Kuna ma käin Sõprust pst. Rimis väga harva, siis on tõenäoline, et selleks ajaks kui sinna uuesti lähen, on võib-olla läbi viidud mõned kasulikud muudatused.