kolmapäev, 18. veebruar 2015

Seksikatest ürgmeestest

Reaktsioon Delfi naisteka üllitisele:
Salakirg: olin armunud seksikasse ürgmehesse, keda tegelikkuses justkui olemas polnudki

Ilmselt oli selleks ajaks mehel kellegagi juba suhe olemas, ning ma arvan, et see mees oli leidnud endale naise, kes mitte ainult ei taha teda, vaid kes on talle emotsionaalselt piisavalt avatud, ning kes tegelikult ka hoolib temast. Sellest veidi allpool.

Tsitaat:
"Ta oli tõeline naistemees: enesekindel, ilus, tundeline, mehiselt egoistlik, materiaalselt kindlustatud — ta oli mees, kes ei jookse naise järel, vaid kelle järel joostakse, kelle tähelepanu püütakse [...]"

Esiteks pole niisuguse kirjeldusega mehed alati naistemehed, aga see pole ka loo point. Küll leidub palju naisi, kes annavadki sellisele mehele "tõelise naistemehe" sildi külge, sest "kõik teised naised ju tahavad teda." Naistemees tähendab pigem sarnaste omadustega meest, kes jahib ja vahetab naisi, ja seda palju.

Teiseks teavad artiklis kirjeldatud mehed, millised nad on ja võib oletada, et nad teavad ka väga täpselt, mida nad tahavad.

Niivõrd korralikul mehel on valik suur, ning suhtlusportaal võimaldab tal välja filtreerida just sellise nagu ta tahab. See, kes vastab esialgsetele tingimustele, saab suhtlussoovi, mille kaudu hakatakse täpsemalt uurima, millise naisega tegu on.

Kuna seesuguste "seksikate ürgmeeste" järele on naisi loogu nagu viljapäid, siis suurel osal sellistest naistest on ka väga ja väga kõrged nõudmised, ning paljude meeste kartus on pigem see, et välisest hiilgusest hoolimata ei suuda nad sedasorti naiste nõudmistele vastata, sest nad ei tea, millised nõudmised säärastel naistel veel võivad olla. Niskste naiste "armastus" on emotsionaalselt liiga nõudlik: need naised tahavad ja sisimas lausa nõuavad, et neid armastataks.

Tihtipeale võib suhtes tulla kriis kohe kui mees ei ole täpselt selline, mida sihandsed naisolevused tahavad.

Asi on vist selles, et mees otsis endale naist, kes oleks temaga intellektuaalselt samal tasandil. Kõikide maailma asjade arutamise järel sai talle selgeks, et sa päris siiski ei sobi talle, kuna artikli kirjutajal on maailmast juba kindel ettekujutus ja ta pole emotsionaalselt nii avatud kui mehele vaja. 'Emotsionaalse avatuse' all ei mõtle ma muuseas mingisuguseid tundepuhanguid ja pisaraid. Armastust otsides otsitakse ka hingesugulust.

Kommentaare ei ole: